Мадона разкри, че е била въведена в изкуствена кома за 48 часа докато

...
Мадона разкри, че е била въведена в изкуствена кома за 48 часа докато
Коментари Харесай

Мадона разкри, че е била в изкуствена кома за 48 часа

Мадона разкри, че е била въведена в изкуствена кома за 48 часа докато е била приета в болница с бактериална зараза.  

65-годишната певица описа по време на турнето си в Бруклин, в събота вечерта, за ужасяващия си здравословен проблем през юни, който я накара да бъде призната в интензивно поделение след претърпяна белодробна и бъбречна непълнота. 

Madonna, 65, reveals she was in an induced coma for 48 hours after lung and kidney failure as she thanks her friends and Kabbalah teacher for 'saving her life'
— Daily Mail Online (@MailOnline)
Обръщайки се към тълпата, Мадона насочи персонален зов към своята другарка Шавон, като сподели: „ Тази вечер тук има някои доста значими хора, които бяха с мен в болничното заведение. Има една доста значима жена, която ме заведе в болничното заведение. "

" Дори не си спомням; Припаднах на пода в банята си и се разсъниха в интензивното... Бях в изкуствена кома 48 часа. Тя ми избави живота. Благодаря ви Шавон. "

Мадона, която следва кабала от 1996 година насам, благодари на своя преподавател по кабала, който бил до нея в болничното заведение, като сподели, че негов е бил единственият глас, който е чула  докато е била в кома.

Тя разкри: " Единственият глас, който чух, беше неговият. Чух го да споделя: " Стисни ми ръката " ' 

Мадона продължи като благодари на децата си, че са били до нея в болничното заведение. 

Тя продължи: „ Когато за първи път пристигнах в схващане и видях моите шест невероятни деца да седят към мен - апропо, трябваше съвсем да умра, с цел да събера всичките си деца в една стая. "

Madonna, 65, reveals she was in an induced coma for 48 hours
— #TheGlovemeister #RaisingAwarnessForFibromyalgiaxx (@MartinG8177)
Мадона роди първото си дете Лурдес от тогавашния си сътрудник Карлос Леон - артист и персонален треньор през 1996 година

Тя споделя най-големия си наследник Роко с някогашния си брачен партньор Гай Ричи, като двамата посрещат Роко през август 2000 година, малко откакто се ожениха. 

Съвсем неотдавна Мадона осинови дъщерите близначки Стела и Естер Чиконе, които се родиха в Малави през август 2012 година, само че осиновиха пет години по-късно през 2017 година

Турнето на Мадона трябваше да стартира в средата на юли със северноамериканска част, която ще премине през над 20 града в Съединените щати и Канада.

Този стадий обаче трябваше да бъде отсрочен, откакто здравето на Мадона ненадейно се утежни, което хвърли смут в сърцата на почитателите ѝ от целия свят.

Тя беше в интензивното поделение няколко дни, откакто се болести с това, което нейният управител разгласи, че е „ сериозна бактериална зараза “

Доклад сензационно твърди, че тя е претърпяла изострен септичен потрес и е била съживена с лекарство, което нормално се употребява за лекуване на свръхдози.

Madonna Was in an Induced Coma for 48 Hours While Hospitalized for a Bacterial Infection
— The Hollywood Reporter (@THR)
В момента тя е в американската част от турнето си и показа голям брой фотоси зад кулисите преди концерта си във Вашингтон в понеделник.  

Мадона описа на почитателите си за болничните си тествания и до момента в който беше на сцената в Париж, тя сподели: „ Бях в болничното заведение. Бях в интензивното. Белите ми дробове не работеха, не дишах сама ".

Тя продължи: „ Бъбреците ми отхвърлиха. Бях инфектирана с някаква бактерия, за която никой не знаеше и има 40% смъртност. "

Мадона си спомня: „ Когато се разсъниха, видях всичките си деца към себе си и си помислих, че това ще ме избави. Децата ми ще ме спасят. "

Madonna Says She Was in an ‘Induced Coma for 48 Hours’ Due to Bacterial Infection
— People (@people)
Гай Осери, който е неин управител от 2005 година и неин бизнес сътрудник преди този момент, се втурнал към леглото ѝ, когато здравето ѝ рязко се влошило.

" Моят управител пристигна при мен и той плачеше до мен. Прибрах се от болничното заведение две седмици по-късно и никой не знаеше по кое време ще се оправя. " Той попита „ Искаш ли да се върнем на пътя? “ Искаш ли това турне да се случи? " ' сподели Мадона.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР